• Dag-til-dag levering
  • Gratis fragt over 500 kr.
  • 10% rabat over 1000 kr.
(0) 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Gavekort Nyhedsbrev
Nyhedsbrev

Økologisk Spray Tan

Spraytan

Naturlig brun uden skadelige UV-stråler.

SprayTan er en airbrush selvbruner behandling, som gør dig smuk, flot brun med det samme. Det er en håndholdt spraytan, så det er en behandler, der sprayer dig.

Påførelsen er hurtig og nem (ca. 10 min.) og resultatet er en gylden glød uden striber. Vi sprayer med en guide-farve, så vi kan se hvor vi har sprayet. Selve selvbruneren er fuldt udviklet efter ca. 6 timer. Spray Tan selvbruner sprayes på kroppen og fordeler sig jævnt, selv på de ´svære´ steder.

Spray Tan er helt uden de skadelige stråler, du finder i et solarium. Produktet er helt naturligt og kan tåles af de fleste. Det aktive virkestof i behandlingen er DHA, et sukkerstof, der farver de øverste døde hudceller. Vi bruger VitaLiberata produkter til behandlingen, der er uden parfume og parabener.

Før behandlingen:

For et optimalt resultat skal du dagen inden skrubbe huden med hamphandske eller body scrub, for at fjerne alle de døde hudceller.

På behandlingsdagen er det vigtigt, at du ikke smører dig ind i for meget bodylotion, påfører deodorant, parfume eller makeup, da dette kan give pletter.
Under og efter behandlingen:

Behandlingen foregår ved, at hele kroppen bliver sprøjtet med VitaLiberata Spray Tan. Du kan være nøgen, have badetøj på eller bruge de engangstrusser (g-streng), som vi udleverer.

Håndflader, knæ og tæer indsmøres i creme, så resultatet bliver mere naturligt. Resultatet af behandlingen kan variere, da nogle tager mere imod end andre. Man kan derfor ikke på forhånd sige præcis, hvilken farve/nuance ens egen hud får. Vi har tre forskellige intensiteter at vælge imellem, og behandleren vil vælge en farve i samråd med dig.

Selve behandlingen tager ca. 10 minutter, hvorefter du skal tørre lidt, inden du tager tøj på. Lige efter behandlingen kan guide-farven godt smitte lidt af - vi anbefaler derfor, at du kommer i mørkt og løst tøj.

Guidefarven går af første gang du går i bad. Får du farve på tøjet, går det af ved almindelig vask - vi anbefaler dog, at man ikke kommer i alt for sarte stoffer.

Vent 5-6 timer med at gå i bad efter en behandling.

Holdbarheden er individuel, alt afhængig af din hudtype og pigmentet i huden, men holder mellem 6 og 10 dage. Jo bedre man er til at pleje sin hud med creme, jo længere holder farven. Især VitaLiberata Warm Silken Sun med gravdis selvbruner er god til at holde farven ved lige.

Du kan selvfølgelig købe skønne body scrubs, skrubbehandsker og body lotions i butikken - så dit SprayTan resultat bliver helt perfekt og holder længe.

Pris kr. 250,-

BOOK tid til Spraytan nu 

Vent venligst ...