• Dag-til-dag levering
  • Gratis fragt over 500 kr.
  • 10% rabat over 1000 kr.
(0) 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Gavekort Nyhedsbrev
Nyhedsbrev
  • Brands
  • Inika

Inika

Inika er et glamourøs, 100 % naturligt og vegansk australsk kosmetikmærke.

Det er Inikas mission at introducere verden til en ny æra i kosmetik. En æra, hvor øko-og chic kombineres i make-up produkter der er smukke, holdbare og giver et naturligt, etisk valg indenfor skønhedsprodukter.

Inika har fået tildelt en af de højeste sikkerhedsstandardratings i verden af EWG

- Indeholder ingen skrappe kemiske ingredienser
- Ingen Talkum
- Ingen gensplejsede ingredienser
- Ingen Parabener
- Ingen Bismuth Oxychloride
- Ingen skadelige konserveringsmidler
- Ingen skadelige fyldstoffer
- Ingen mineralske olier
- Ingen petrokemikalier
- Ingen parfume

Inika er det eneste firma i verden, der er

-100% certificeret Vegansk eller certificeret økologisk eller begge
-100% certificeret 'Cruelty Free'
-100% certificeret Halal


Inika er grundlagt i 2006 af Miranda Bond og Jenni Williams, og har revolutioneret naturlig makeup, som vi kender det.

Drevet af deres individuelle rejser mod et giftfrit liv, mente Miranda og Jenni, at kvinder, der ønsker at bruge naturlig kosmetik ikke skulle gå på kompromis med kvalitet, farve eller holdbarhed. Men de kunne ikke finde nogen produkter på det australske marked, der levede op til deres strenge ingredienskriterier og forventninger til farve og holdbarhed. Derfor skabte de Inika - et stilfuldt, og udelukkende naturligt makeup-mærke med uovertruffen kvalitet.

Forbrugere bevæger sig hen imod en grønnere livsstil, og naturlig og mineralsk makeup stormer frem verden over. Inika tiltrækker en celeber fanskare herunder Stella McCartney, australske Giaan Rooney, "Bones"-skuespillerinden Emily Deschanel, og australske VIPs, såsom Kate Richie, Pippa Black og Deni Hines.

'Kvinder opdager, at de ikke længere behøver at vælge mellem at bruge makeup, der virker, og makeup, der er fri for skadelige stoffer, og som kan påvirke både deres helbred og miljøet,' siger Miranda Bond, CEO og medstifter af Inika. 'Det har skabt en egentligt skift i globale kosmetik marked, og vi er stolte af at have været på forkant med denne trend. Inika handler om at skabe glamour, der er godt for dig!' siger hun.

Men i en branche, der stadig i vid udstrækning er ureguleret og fyldt med 'grøn-vask', mener Bond, at det kan være vanskeligt for forbrugerne at træffe informerede valg om hvad de skal bruge på deres hud.
I modsætning til nogle 'naturlige' mærker, er Inikas produkter garanteret helt fri for petrokemikalier, fyldstoffer, talkum, bismuth oxychloride, genmodificerede ingredienser, parabener, konserveringsmidler, mineralske olier, phthalater og duftstoffer. Alle produkter er også ikke-comedogene, hvilket betyder, at de ikke tilstopper porerne, og er så blid, at kvinder, der har lidt af allergi og overfølsomhed for kosmetik i årevis kan bruge Inika uden nogen reaktion.

Inikas produkter fås i en række farver, der ikke er set før i naturlige makeup, og Inika kosmetik anbefales af dermatologer og plastikkirurger til brug efter procedurer såsom laser resurfacing, kemiske peelinger og mikro-dermabrasion.

Inika er et af de eneste makeup-mærker, hvor alle produkter er certificerede veganske eller certificerede økologiske eller begge dele, Inika, som betyder "lille jord" på Hindi, er også 100% halal og 'cruelty free' og mærket er forpligtet til en miljøbevidst handlemåde.

Inika mener, at kvinder har ret til at vælge hvad de putter på deres hud, så de opretholder en åbenhedspolitik, og oplyser alle ingredienser på al emballage og på deres hjemmeside.

Vis mere + Vis mindre -
Inika

Tabel  Liste 

1 til 9 ud af 10

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side

Tabel  Liste 

1 til 9 ud af 10

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side

Vent venligst ...