• Dag-til-dag levering
 • Gratis fragt over 500 kr.
 • 10% rabat over 1000 kr.
(0) 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Gavekort Nyhedsbrev
Nyhedsbrev
 • Brands
 • Jurlique

Jurlique

Jurlique er det eneste australske skønhedsmærke med egen certificeret biodynamisk farm. De følger strenge organiske og biodynamsike landbrugsprincipper, der benyttes ingen kemikalier og farmen er tilpasset naturens rytmer og jordens cyklusser.  

Sand skønhed begynder i jorden
Jurlique anvender deres patenterede bio-intrinsic process til at forarbejde urterne med. De isoleres, intensiveres og kombineres, så helheden bliver til mere end summen af de enkelte ingredienser.

Naturen er den bedste vej til at balancere huden mod hverdagens stress. Naturlige ingredienser plejer huden i harmoni med din krops kemi. Jurlique er forpligtede til at bruge mindst 95% naturlige ingredienser i deres produkter - man kan ikke producere ren hudpleje, derfor dyrker Jurlique den selv.

Det begyndte med en drøm. Pionerfirmaet blev grundlagt i 1985 af Dr. Jürgen Klein og hans kone, Ulrike - som er botaniker, homøopat og alkymist. De søgte det reneste sted på jorden, hvor de kunne realisere deres drøm om at skabe en ren og biodynamisk hudplejeserie. De fandt stedet i Sydaustralien, nærmere bestemt Mount Barker lidt uden for Adelaide.

I de sidste 25 år har Jurlique konstant udviklet og produceret mere end 100 forskellige hudplejeprodukter, men altid med den samme vision. Hver eneste formulering har sit udspring i levende energi fra de biodynamiske planter, blomster og urter som vokser på den 70 hektar store farm, Mylor.

Vis mere + Vis mindre -
Jurlique

Tabel  Liste 

1 til 9 ud af 111

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
pr. side

Tabel  Liste 

1 til 9 ud af 111

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
pr. side

Vent venligst ...