• Dag-til-dag levering
  • Gratis fragt over 500 kr.
  • 10% rabat over 1000 kr.
(0) 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Gavekort Nyhedsbrev
Nyhedsbrev

Ling Oxygen Plasma Potion Zoom

Ling Oxygen Plasma Potion

Oxygen Plasma Potion – glow rejuvenating

Glødfornyende løsning som de kendte sværger til og dermatologer ikke kan få nok af.... Læs mere

Lagerstatus: Udsolgt

799,00 DKK
Ling
Oprindelse: Amerikansk
30 ml
Varenummer: 14383

Oxygen Plasma Potion – glow rejuvenating

Glødfornyende løsning som de kendte sværger til og dermatologer ikke kan få nok af. Oxygen Plasma Potion er lavet med Perflurodecalin, et innovativ oxyderende molekule som øjeblikkeligt genopliver huden og fornyer en kedelig teint.

Oxygen Plasma Potion er en serum, der transporterer store mængder af ilt til vævet, og hjælper dermed til med at fremskynde cellefornyelsen samtidig med, at den hjælper på kollagendannelsen i huden. Dette giver et fastere, yngre udseende og en utrolig flot udstråling. Oxygen plasma potion lindrer irritation og infektion ved nøje at trænge ind i hudcellerne og dræbe bakterierne.

Oxygen Plasma Potion er ideelt til behandling af akne, pigmentering, dannelse af rynker og-eller ‘ryger-hud’. Perfekt produkt til alle hudtyper, især akne - og sensitiv hud.

Anvend morgen og aften. Påfør direkte i ansigtet med fingerspidserne. For at få det bedste resultat bør du følge LING Complete Skin Care Regimen, som indeholder fem simple trin.

se hvordan her https://youtu.be/kqVKAtEYiqA

Ingredienser

    Detaljer

    AQUA (WATER), PERFLUORODECALIN, PERFLUORPOLYMETHYLISOPROPYL ETHER, ISOCETETH -20, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN. Aktive ingredienser: Oxygen Plasma (17%)

Vent venligst ...