• Dag-til-dag levering
  • Gratis fragt over 500 kr.
  • 10% rabat over 1000 kr.
(0) 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Gavekort Nyhedsbrev
Nyhedsbrev

Returnering

Hvilke betalingskort kan jeg bruge?
På greenskin.dk kan du gebyrfrit betale med følgende betalingskort: Dankort, VISA/Dankort, EURO/Mastercard, JPC, VISA Electron og American Express

 Alle priser er angivet i DKK og er inklusiv 25% moms.

Er det sikkert at bruge mit betalingskort på greenskin.dk?
Ja - greenskin.dk anvender et sikkert betalingsystem. Al kommunikation mellem vores betalingssystem og dig foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Denne kryptering sikrer, at ingen kan opsnappe eller kopiere de informationer, du indtaster. Selve transmissionen er godkendt af PBS og sikrer dig den absolut bedste sikkerhed omkring transaktionen.Vores betalingssystem er fuldt PCI-certificeret - dvs. at det lever op til en international standard for, hvordan kreditkortdata skal håndteres. Standarden definerer en række krav til opbevaring, transmission og håndtering af kortdata.

Vi har valgt et betalingssytem med forstærkede sikkerhedskrav, så vi kan give dig størst mulig tryghed som e-kunde hos os.

Fortrydelsesret

Hvad gør jeg hvis jeg fortryder købet?
Hvis du har købt en vare på vores webshop, har du ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage efter at greenskin.dk har afsendt varen til dig. Varen skal være ubrugt og emballagen må hverken være trykket eller på anden måde beskadiget. Bemærk at du selv skal betale porto ved returnering. Vedlæg en kopi af ordrebekræftelsen samt dine bankoplysninger (registrerings- og kontonummer), så overfører vi pengene indenfor 30 dage.

Alternativt kan du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen, når den leveres af Post Danmark. Ved returnering modregner vi porto for 70 kr.

Du kan også returnere varen i en af vores butikker.

Hvad gør jeg, hvis jeg gerne vil bytte en vare?
Vi tilbyder bytteret op til 30 dage fra afsendelsesdagen. Du skal returnere varen til os i samme stand, som du modtog den (ubrugt og salgbar). Vedlæg check eller frimærker til at dække portoudgifter for den nye vare, du ønsker tilsendt. Send os en mail på info@greenskin.dk, inden du sender retur.

Varen var forkert/i stykker, da jeg fik den - hvad gør jeg?
Selvom vi gør os umage med at pakke varerne inden vi sender dem til dig, kan der jo ske uheld ind imellem. Hvis varen er defekt eller fejlekspederet, ombytter vi naturligvis uden udgifter for dig. Erstatningsprodukt fremsendes, så snart vi har modtaget det beskadigede produkt fra dig.

Kontakt os inden for 8 dage fra modtagelsen. Ring på 33 25 47 47 eller send en mail til info@greenskin.dk med ordrenummer.

Vent venligst ...